Om Oss.

Om oss

 

Att ta emot order och sälja lagerinredning är en sak men att lyssna till kunden och sälja något som verkligen behövs eller löser ett problem är det vi strävar efter. Det kan tyckas enkelt att sälja ett hyllställ eller pallställ men det är en hel del att ta hänsyn till. Vid större projekt görs detaljerade Cad ritningar så att allt kommer på sin rätta plats, hänsyn taget till gångbredd, typ av truckar, plockvagnar, gods etc. Brett sortiment för snabb leverans direkt från lager i Huddinge vilket omfattar såväl ny- som begagnad lagerinredning.

Entresolplan-1024x498

I det fall det uppstår skador på en inredning bistår vi men reparation och utför även årlig besiktning med en utförlig rapport vad som bör åtgärdas.

Vid utbyggnad av lager är entresolplan ofta en snabb och ekonomisk lösning. Ett mellanplan med trappa, grind och räcke kan till en moderat kostnad innebära nästan en fördubbling av befintlig yta.

Vi besöker er gärna för att diskutera behov eller mäta upp lokalerna oavsett om det handlar om lagerinredning eller entresolplan.

 

Back to Top